Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(7816 niezalogowanych)
527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender
Schat_je napisał:
[quote]ZIBI L napisał:
Umiemy jeszcze tańczyć w parze...

a twista też jeszcze?
Ostatniego twista a raczej twista połączonego z jivem tańczyłem z moją córką na jednym z wesel muszę przyznać że nawet nam wyszło.Każdy taniec można zatańczyć tylko wina czasem brak .Jeszcze jedno każda kobieta potrafi tańczyć pod warunkiem że facet potrafi prowadzić

a jak sie rzecz ma ze zbójnickim?

Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
Niestety kochani
Powoluje sie do mojej poprzedniej wypowiedzi
To nie tematy na neta bo juz wogole niebede mial tu jeszcze przyjaciolek hahah
Ale chodzi mniej wiecej o to ze Przecietna Kobieta Holenderska praktycznie niczego sie nie brzydzi
i jest "open minded"(niewiem jak to jest po polsku) co oczywiscie nieznaczy ze w polsce znajda sie wyjatki.
Pozdr.
Patboy
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
ZIBI L napisał:
Ostatniego twista a raczej twista połączonego z jivem tańczyłem z moją córką na jednym z wesel muszę przyznać że nawet nam wyszło.Każdy taniec można zatańczyć tylko wina czasem brak .Jeszcze jedno każda kobieta potrafi tańczyć pod warunkiem że facet potrafi prowadzić

Zgadza sie, dużo zależy od prowadzącego
Niedługo będę na takim weselu, będę miala okazje przypomnieć sobie jak to się tańczy parami .
Dobrze, że wina będzie pod dostatkiem , mam nadzieję
Zgłoś wpis
8 Postów
Magdalena ....
(kotuś)
Początkujacy
Witam,
kolego Patboy nie bardzo rozumie czego brak polskim kobieta Twoim zdaniem....wydaje mi sie ze sa madre,zaradne,czyste,niezalezne...itd,nie mowie tu o patologii lub pograniczu jej bo tego tez jest sporo.Polskie przecietne kobiety sa na wage zlota w tych ciezkich skadinad czasachZrozumie jesli masz inne doswiadczenie a masz prawo je miec lecz nie przyklejaj wszystkim "latki"...to przykre
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Kolega Patboy nie wie co traci
Zgłoś wpis
9 Postów

()
Początkujacy
jak ktoś chce moge uczyć tańczyć tańcze zawodowo, i nauczalem w Polsce
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
a jakie tańce?
Zgłoś wpis
8 Postów
Magdalena ....
(kotuś)
Początkujacy
...ja chce lambade
Zgłoś wpis
527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender
To raczej holendrom powinieneś zaproponować
Zgłoś wpis
9 Postów

()
Początkujacy
ok nie ma sprawy lambada to taka bardziej odmiana salsy a jakie tańce Towarzyskie
Zgłoś wpis

Bliżej nas